ALIMENTACIÓ DEL SENTITS  
 

  – EL PODER DE LA DECISIÓ -  238 pàgs. autor Ramon Gené Coma  (nebot del mestre i escriptor lleidatà Josep Coma), que ja el podeu trobar a les Llibreries de Cervera, Guissona, Tàrrega, Caselles de Lleida i Llibreries del Poblenou a Barcelona.
Amb pròlegs de Silvia Gelices (Psicoterapeuta i numeròloga), Lurdes Reina Martín (Psicoterapeuta especialitzada en l'alta sensibilitat) en Jaume Moya  i de l'amic Manel Pascual (Director del Casal de Barri Bac de Roda, al poblenou a Barcelona.
Amb el llenguatge dels números vaig descobrir el camí del Poder de la Decisió, que només s'assoleix amb la Pau, la Coherència i la Correspondència, tant dins com a fora i de l'Univers.
Venim d'on anem i anem d'on venim, del Poblenou de Barcelona a Tarroja, amb l'enigmàtica Vall del "Sion" a la Segarra.
Tretze capítols de vivències, històries emotives de temàtiques transcendentals i enriquidores, empolsegades amb un xic de teatre, en són algunes:
Interpretar els senyals de la vida amb la numerologia., La gestió de les emocions amb l'Alta Sensibilitat.  Un estudi innovador extens i complet de l'alimentació dels Sentits amb les Caminades Energètiques, per aconseguir ser el nostre propi mestre.  L'equilibri de la nostra guerra interior.   Dàlit Natura, emprendre per néixer.
-L'experiència amb El protector Limen o Àngel de la guarda,
-El diàleg amb l'omnipresent Déu i la Verge, amb missatge ocult.
-El petit Valentí ha d'escollir entre continuar l'ofici de fuster com el seu pare, preparar-se per Mestre o per capellà.
Al llarg de la vida ens veiem en la situació d'haver de prendre decisions, algunes són fàcils de prendre i d'altres no tant, però quan hem de prendre una decisió infinitament transcendental, per iniciar el camí de la conquesta del nostre gegant interior, llavors és quan gaudim del Poder de la Decisió.